Cornish Hens Provençale
Cornish Hens Provençale jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 809 kalorii, 61g białka, oraz 54g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bulionu drobiowego o mniejszej zawartości sodu, wina, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Pieczone Kury Kornwalijskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z kur. Kury opłukać pod zimną wodą; osuszyć. Każdą kurę podzielić na pół wzdłuż. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać kury; gotować, aż kury są lekko rumiane po obu stronach, obracając od czasu do czasu.
Dodaj por; smażyć do miękkości.
Umieść por i kury, mięsiste boki do góry, w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali.
Pomidory połączyć z 9 składnikami; polać kury. Przykryć i piec w 375 przez 20 minut. Odkryć i piec jeszcze 10 minut lub aż termometr do mięsa zarejestruje 18
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.