Cornish Hens Au Vin

Cornish Hens Au Vin
Cornish Hens Au Vin może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 604 kalorie, 42g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.61 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kury kornwalijskie, wino, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Kury Kornwalijskie, Kury Kornwalijskie, oraz Golden Cornish Hens są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu i dodać boczek. Gotować, aż rumiane i chrupiące i tłuszcz jest renderowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Usuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4
Wsypać mąkę do dużej miski i mocno doprawić solą i pieprzem, do smaku. Kury wrzucić do przyprawionej mąki, aż pokryte, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozgrzej patelnię z tłuszczem boczku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać kury i brązowy ze wszystkich stron. Ostrożnie dodaj wino, pozwalając mu bąbelkować i uwolnij rumiane kawałki na dnie patelni. Wymieszać z wodą i ząbkami czosnku i doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i dusić, aż kury są gotowane przez, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Kury przenieść na talerz i przykryć folią aluminiową, aby utrzymać ciepło. Kontynuuj gotowanie płynu, odkrytego, aż zgęstnieje, około 10 minut. Smak sosu i doprawić solą i pieprzem, jeśli to konieczne. Nestle kury w sosie i gotować na wolnym ogniu aż do ogrzania. Kury ułożyć na półmisku. Boczek pokruszyć na wierzchu i od razu podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn