Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette

Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z Korniszonu z winegretem Scotch Bonnet. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 835 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól i pieprz, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette, Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
RedukcjaRedukcja
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
6
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KiełkiKiełki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Make Ahead: przepis może być przygotowany do 1 dnia do przodu przez krok Przechowywać w lodówce kury i vinaigrette oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
9
Rekomendacja wina: owoce suszonego do suchego, niskoalkoholowego Rieslinga wytrzymają pikantny vinaigrette. Spróbuj miękkiej buteleczki w stanie Waszyngton lub w Kalifornii, takiej jak Chateau Ste z 2000 roku. Michelle Cold Creek Vineyard czy Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
RieslingRiesling
AlkoholAlkohol
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Uwagi: użyj grubego sosu Scotch bonnet, aby uzyskać więcej charakteru. Niektóre doskonałe marki są Ricky 's Red Hot, Coyote cocina Howlin' Hot Sauce i Matouk ' s Hot Calypso Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia75
Magazyn