Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette

Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette is a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 835 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette, Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Make Ahead: przepis może być przygotowany do 1 dnia do przodu przez krok Przechowywać w lodówce kury i vinaigrette oddzielnie.
Rekomendacja wina: owoce suszonego do suchego, niskoalkoholowego Rieslinga wytrzymają pikantny vinaigrette. Spróbuj miękkiej buteleczki w stanie Waszyngton lub w Kalifornii, takiej jak Chateau Ste z 2000 roku. Michelle Cold Creek Vineyard czy Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Uwagi: użyj grubego sosu Scotch bonnet, aby uzyskać więcej charakteru. Niektóre doskonałe marki są Ricky 's Red Hot, Coyote cocina Howlin' Hot Sauce i Matouk ' s Hot Calypso Sauce.