Cornish Finnish Michigan Pasties

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj fińskich pasty Michigan. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 773 kalorie. Ten przepis służy 8. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu wołowego, marchew, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Upper Michigan Pasties, Fińskie Pasty, oraz Michigan Pasties (pasztety mięsne) z sosem z patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Skrócenie cięcia. Zrób studnię w środku mieszaniny i szybko wymieszaj z lodowatą wodą. Uformuj ciasto w kulkę. Odstawić.
Kostkę bulionu rozpuścić w gorącej wodzie.
Połącz niegotowane warzywa, niegotowane mięso, sól, pieprz, glutaminian sodu i bulion.
Rozwałkuj ciasto na prostokąty 6 x 8 cali.
Umieść około 1 1/2 filiżanek nadzienia w środku każdego prostokąta. Przynieś 6-calowe boki razem i uszczelnij.
Wytnij szczelinę w górnej części każdej pasty.
Umieść na matowych, Nie czarnych, patelniach do pieczenia.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 45 minut.