Cornell Grillowany Kurczak

Cornell Grillowany kurczak może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 43g białka, oraz 39g tłuszczu. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, ocet jabłkowy, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 52 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Cornell Kurczak z grillowanymi frytkami, Cornell Chicken (Grillowany Kurczak Z Białym Sosem Barbecue), oraz Grillowany kurczak z pieczonym czosnkiem-Oregano Vinaigrette i grillowanymi ziemniakami Fingerling.
Instrukcje
Umieść ocet cydr, olej, jajko, sól, przyprawę do drobiu i czarny pieprz w blenderze. Przykryć i puree, aż będzie gładka.
Wlać mieszaną mieszaninę do zamykanej plastikowej torby.
Dodać połówki kurczaka, zalać marynatą, wycisnąć nadmiar powietrza i zamknąć worek. Marynować w lodówce przez co najmniej 4 godziny (do nocy).
Wyjąć połówki kurczaka z worka i przenieść na talerz lub blachę do pieczenia wyłożoną papierowymi ręcznikami. Pokroić kurczaka na sucho z większą ilością papierowych ręczników. Zapas mieszanki marynaty.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Grilluj kurczaka, skórą w dół, na rozgrzanym grillu przez 2 minuty. Obróć każdy kawałek, pędzel z mieszaniną marynaty i przejdź do pośredniego ciepła.
Grill, szczotkowanie glazurą i toczenie często, aż dobrze rumiane i mięso nie jest już różowe w środku, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda, w pobliżu kości, powinien czytać 180 stopni F (82 stopni C).