Cornbread Chili Stosy
Cornbread Chili stosy może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, pikantne chili, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Cornbread Chili Stosy, Gofry Chili i Cornbread, oraz Crockpot Chicken Chili Con Carne Loaded Tostada Stacks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. Spray 8-calowy kwadratowy patelni z sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać mąkę kukurydzianą, Bisquick mix, maślanka, masło, chili w proszku i jajko do wymieszania.
Piec odkryte 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, ciepła chili i pomidory na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki.
Chleb kukurydziany pokroić na 4 kwadraty; każdy kwadrat pokroić po przekątnej na 2 Trójkąty. Podziel każdy trójkąt chleba kukurydzianego poziomo. Wypełnić Trójkąty z 1/4 szklanki mieszanki chili i kawałek sera. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki chili na górze.