Corn Relish
Corn Relish jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 135 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, paprykę, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Corn Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 1/2 szklanki ugotowanej kukurydzy w dużym rondlu z 1/4 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej papryki, 1/4 szklanki pokrojonej w kostkę zielonej papryki, 1 cienko pokrojoną małą białą cebulę, 1 mielony ząbek czosnku, 1/4 szklanki białego octu, 1/2 łyżeczki nasion selera naciowego, 1/2 łyżeczki nasion gorczycy, 2 łyżki cukru i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu (patelnia będzie zawierać tylko niewielką ilość płynu), a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Pozostawić do ostygnięcia na około 1 godzinę przed podaniem.
Podawać jako przyprawa z hot dogami i hamburgerami, lub z grillowanym stekiem lub kurczakiem. (Przysmak można przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 4 tygodni.)