Corn O ' Brien
Corn O ' Brien jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 77 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka boczku, soli i pieprzu, kukurydza z kernela i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 15 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ziemniaki O ' Brien, O ' Brien Irish Stew, oraz Kotlety Wieprzowe O ' Brien dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, mieszając, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić boczek na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem, pozostawiając tłuszcz na patelni. Mieszać cebulę i paprykę na patelni, i gotować, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Dodaj kukurydzę, pieprz i zarezerwowany boczek. Gotować i mieszać do ogrzania przez, 3 do 5 protokół. Przed podaniem doprawić solą i pieprzem.