Corn Dogs
Przepis CORN Dogs może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 40. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, mąki kukurydzianej, wykałaczki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Corn Cob Szczenięta (Corn Dogs), oraz Corn Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mąkę kukurydzianą, mąkę, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cayenne i cukier.
W osobnej misce wymieszaj maślankę i 3 łyżki. woda.
Dodać suche składniki i wymieszać (mieszanina będzie grudkowata).
Podgrzej olej do 375 (sprawdź termometrem candy) w wysokiej 8-qt. trawka. Włóż wykałaczkę do końca każdej mini kiełbasy, pozostawiając co najmniej 1 w. wykałaczka odsłonięta. Lekko zmiksuj ciasto i przelej do małego, głębokiego pojemnika.
Każdą kiełbasę zanurz w cieście, trzymając koniec wykałaczki, a następnie ostrożnie wrzuć do oleju, smażąc tylko 3 na raz. Obrócić łyżką szczelinową na złoty kolor.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.