Corn Dogs
Corn Dogs może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 4533 kalorii, 11g białka, oraz 490g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz jalapeno, olej z orzeszków ziemnych, wołowina hot dogi, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 27 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Corn Cob Szczenięta (Corn Dogs), oraz Corn Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 8 zestawów pałeczek, nie oddzielonych
Wlać olej do głębokiej frytkownicy lub dużego ciężkiego garnka i podgrzać do 375 stopni F. W średniej misce do mieszania, połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, sól, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i pieprz cayenne. W osobnej misce, połączyć jalapeno, kukurydza, cebula, i maślanka.
Dodaj suche składniki do mokrych składników na raz i mieszaj tylko tyle razy, aby połączyć ciasto; powinny być grudki. Odstawić ciasto na bok i odstawić na 10 minut.
Skrobię kukurydzianą rozsypać na suchej patelni.
Rozwałkuj każdego hot doga w skrobi kukurydzianej i dotknij dobrze, aby usunąć nadmiar.
Przenieść tyle ciasta, aby prawie wypełnić dużą szklankę do picia. Napełnij szklankę w razie potrzeby.
Umieść każdego hot doga na pałeczkach i szybko zanurz się i wyjmij z ciasta. Natychmiast i ostrożnie umieść każdego hot doga w oleju i gotuj, aż powłoka będzie złotobrązowa, około 4 do 5 minut. Szczypcami wyjmij do regału chłodzącego i pozostaw do spuszczenia na 3 do 5 minut.