Corn Dogs
Przepis CORN Dogs może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 487 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cayenne, jajka, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Corn Cob Szczenięta (Corn Dogs), oraz Corn Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia do grillowania na oleju, następnie grilluj hot dogi na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić, a następnie włożyć drewniany patyk do każdego hot doga. Umieść 3 łyżki mąki na innym talerzu i zwinąć hot dogi w mące, aby pokryć, wytrząsając nadmiar.
Rozgrzać 3 cale oleju do 177° w głębokim 3-quart ciężki garnek na średnim ogniu.
W międzyczasie ubić razem mąkę kukurydzianą, pozostałą 1/2 szklanki mąki, 2 łyżki oleju roślinnego, proszek do pieczenia, cukier, soda oczyszczona, cayenne i 3/4 łyżeczki soli w średniej misce.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Przenieść część ciasta do wysokiej szklanki, wypełniając ją prawie do góry.
Praca w partiach 2 lub 3, zanurzyć hot dogi, 1 na raz, do szklanki ciasta do Płaszcz (dodać więcej ciasta do szkła, jeśli to konieczne), a następnie smażyć, obracając od czasu do czasu, aż ciasto jest gotowane przez i złocisto-brązowy na całym, o 3 protokół.
Przenieść corn dogs do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powrót oleju do 177° i napełniania szkła z ciasta między partiami.