Corn Dogs
Przepis CORN Dogs może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako przystawka przyjazna dla budżetu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, średnio mieloną mąkę kukurydzianą, ketchup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mini Jalapeno Corn Dogs I corn dog Bites {bezglutenowe}, Corn Cob Szczenięta (Corn Dogs), oraz Corn Dogs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; odstawić.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika lub dużego, grubodennego garnka.
Podgrzewaj na średnim ogniu, aż temperatura oleju osiągnie 182° na termometrze do głębokiego smażenia / cukierków.W międzyczasie włóż drążek rzemieślniczy wzdłuż do każdego hot doga (staraj się trzymać drążek ustawiony w środku hot doga), pozostawiając około 2 cale drążka odsłonięte na dole; odłóż na bok.Gdy olej jest prawie gotowy (około325), ubić mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól razem w średniej misce.
Ubić mleko, jajka, miód i cukier razem w dużej misce, aż będzie gładka i cukier się rozpuści.
Dodaj mieszaninę mąki kukurydzianej do mieszaniny mleka i wymieszać gumową łopatką, aż utworzy się gładkie ciasto.
Wlać część ciasta do wysokiego, wąskiego pojemnika lub szklanki do picia, pozostawiając 1 cal miejsca na górze.Gdy olej jest gotowy, równomiernie zanurz hot doga w szklance ciasta, trzymając kij i obracając hot doga w razie potrzeby, aż zostanie całkowicie pokryty cieście. Natychmiast umieścić w gorącym oleju. Powtórz z drugim hot dogiem. Smażyć, obracając od czasu do czasu, aż wszystko będzie jasno złociste, około 3 minut. Za pomocą szczypiec przenieś corn dogs do stojaka z drutu na blasze do pieczenia i umieść w piekarniku.Powtórz z pozostałymi hot-dogami, pracując z 2 na raz, uzupełniając szklankę w razie potrzeby cieście i pozwalając olejowi powrócić do 360°f między partiami. (Po dotarciu do ostatnich 2 hot dogów, może być konieczne przechylenie szyby na bok, obracając psy, aby równomiernie pokryć je cieście.)
Podawać natychmiast z ketchupem i musztardą do zanurzenia.