Corn dogi
Nigdy nie można mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj Corn Dogów. Jedna porcja tego dania zawiera około 8 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 331 kalorii . Za 33 centy za porcję otrzymujesz przystawkę dla 10 osób. Dostarcza ją Taste of Home. Mieszanka oleju, parówek, mąki samorosnącej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 33% , to danie nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Corn Dogi z kiełbasą owinięte w jarmuż , Pieczone w domu Corn Dogi + Wersja wegańska i Pikantne Corn Dogi z kurczakiem i domowym sosem chili .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę i jajko. Wymieszaj z mlekiem, aby uzyskać gęste ciasto; odstaw na 4 minuty. Włóż patyczki do hot dogów; zanurz w cieście.
Na patelni elektrycznej lub w głębokim tłuszczu rozgrzej olej do (375°). Smaż corn dogi, kilka na raz, około 8-6 minut lub do uzyskania złotego koloru, od czasu do czasu obracając.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.