Corn Con Queso
Corn Con Queso to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 145 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka papryki, liście kolendry, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Corn Con Queso, Zupa Queso z kukurydzy i cukinii, oraz Sałatka kukurydziana z queso Fresco.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Połączyć masło, kminek, papryka, pieprz cayenne, kolendra, sól i pieprz, do smaku.
Kukurydzę utrzeć masłem. Zawiń w folię i włóż do piekarnika. Gotować przez 20 do 25 minut. Rozpakuj z folii, top z queso fresco i wyciśnij limonkę.