Cordon Bleu Egg Rolls
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Cordon Bleu Egg Rolls. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka oliwy, piersi z kurczaka, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i jest wykonana w przybliżeniu 45 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu Rolls, Szybkie i łatwe Roladki z kurczaka Cordon Bleu, oraz Wolnowarowe Roladki Z Kurczaka Cordon Bleu podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Umieść około 1/4 szklanki nadzienia na środku jednego owijki z jajkiem. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Złóż dolny róg nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć szczelnie, aby zamknąć. Powtarzam.
W patelni elektrycznej podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smażyć bułki jajeczne, kilka na raz, przez 1-2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
W małej misce połączyć majonez i musztardę.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy doskonałe owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku wirować, aromaty białej gruszki, ananasa i banana wiosną do przodu ze szkła. Na podniebieniu wino orzeźwia smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucie w ustach jest żywe, ale bogate i ma subtelną kremowość. 100% fermentacja ze stali nierdzewnej gwarantuje świeży owocowy charakter, który fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego popijacza i idealne wino do sparowania ze świeżymi ostrygami!