Coq au Vin

Coq au Vin
Coq au vin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz perłową cebulę, wino burgundzkie, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Podsmażyć kurczaka na średnim ogniu przez około 15 minut, lub do lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodać grzyby, marchew, wino, cebulę, kawałki boczku, pietruszkę, czosnek, majeranek, tymianek, bulion, pieprz i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TeriakyiSos Teriakyi
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Groszek Goya®Groszek Goya®
MajeranekMajeranek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść kurczaka, grzyby, marchew i cebula na talerz, odrzucając liść laurowy; przykryć, aby ogrzać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
W małej misce połączyć mąkę i wodę i ubić razem. Wymieszać mieszaninę na patelni i gotować, aż gruby i bąbelkowy, 5 do 10 protokół. Gotować i mieszać 1 minutę więcej i wlać mieszaninę na kurczaka i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn