Coq au vin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz perłową cebulę, wino burgundzkie, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spryskaj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podsmażyć kurczaka na średnim ogniu przez około 15 minut, lub do lekko rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3
Dodać grzyby, marchew, wino, cebulę, kawałki boczku, pietruszkę, czosnek, majeranek, tymianek, bulion, pieprz i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i nie Różowy wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Boczku
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Majeranek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść kurczaka, grzyby, marchew i cebula na talerz, odrzucając liść laurowy; przykryć, aby ogrzać i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
W małej misce połączyć mąkę i wodę i ubić razem. Wymieszać mieszaninę na patelni i gotować, aż gruby i bąbelkowy, 5 do 10 protokół. Gotować i mieszać 1 minutę więcej i wlać mieszaninę na kurczaka i warzywa.