Cooler Cantaloupe

Cooler Cantaloupe
Chłodnica z kantalupy może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 22 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 43 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Mieszanka koncentratu limonki, Ginger ale, kostki kantalupy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Cooler Cantaloupe, Cooler Cantaloupe, oraz Gin Cooler dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kostki kantalupy w jednej warstwie w bardzo dużej plastikowej torbie do zamrażania z zamkiem błyskawicznym i zamrozić przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
3
Przetworzyć połowę każdej kantalupy, piwa imbirowego, wody, koncentratu limonki i imbiru w blenderze, aż będzie gładka; wlać mieszaninę do dzbana. Powtórz procedurę z pozostałą połową składników; wymieszaj do dzbana i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego1/2 (12 Uncji) Puszki Mrożonego Koncentratu Limonki, Rozmrożonego
KantalupaKantalupa
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn