Cool ' n Easy® Pie

Cool ' n Easy® Pie
Cool ' n Easy® Pie wymaga mniej więcej 4 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 13 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wody, kostek lodu, żelatyny o Smaku Truskawkowym marki jell-o i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj COOL ' n EASY Pie, COOL ' n EASY Strawberry Pie, oraz Easy Cool Whip Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynowa Mieszanka Deseroważelatynowa Mieszanka Deserowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj wystarczającą ilość lodu do zimnej wody, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
LódLód
3
Dodaj do żelatyny; mieszaj, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
4
Usunąć nierozpuszczony lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
5
Dodać ubitą polewę; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Przechowywać w lodówce od 15 do 20 min. lub do momentu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc do firmy. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn