Contadina® "Kremowa" Zupa Pomidorowa
Need a zupa bezglutenowa, bezmleczna i wegetariańska? Contadina® "Kremowa" zupa pomidorowa może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, szalotkę, bulion z kurczaka o obniżonej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidorowo-bazyliowe kąski z Contadiną, Kremowa Zupa Pomidorowa, oraz Kremowa Zupa Pomidorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować szalotki i płatki czerwonej papryki, aż zmiękną, 2 do 3 protokół, często mieszając.
Wymieszać z pozostałymi składnikami, z wyjątkiem bazylii. Puree w rondlu z ręcznym blenderem zanurzeniowym lub puree w partiach w blenderze lub robocie kuchennym. Wróć do rondla i podgrzać.
Wierzch świeżą bazylią przed podaniem, w razie potrzeby.