Congresbury Ginger Shortcake
Congresbury Ginger Shortcake to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Truskawkowe Ciastko, jak zrobić wegańskie ciastko truskawkowe, Shortcake, oraz Shortcake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 9-calową patelnię na ciasto lub patelnię springform.
Śmietanę 1/2 szklanki masła i 1/4 szklanki białego cukru na gładką masę. Mąkę, proszek do pieczenia i 1 łyżeczkę zmielonego imbiru przesiać.
Dodać mieszaninę mąki do masła i cukru i mieszać aż do połączenia, tworząc sztywne ciasto.
Wkleić ciasto na przygotowaną patelnię i piec przez 15 do 20 minut lub do momentu, gdy ciasto będzie twarde i blado złociste na wierzchu. Pozostaw ciasto do ostygnięcia na patelni przez dziesięć minut, a następnie wyjmij je z patelni i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Ciasto przełożyć na talerz.
W rondlu połącz cukier, 1/4 szklanki masła, złoty syrop i 1 łyżeczkę imbiru; podgrzewaj na średnim ogniu, aż masło i cukier stopią się.
Wlać ciepłą glazurę na ciastko i przechowywać w lodówce ciasto ustawić glazury. Gdy ostygnie, pokroić ciasto na 8 klinów.