Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać confit Byaldi spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 196 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka cukinii, liść laurowy, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ratatouille 's Ratatouille (Thomas Keller' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), oraz Confit Z Kaczki.
Instrukcje
1
W przypadku piperade Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Połówki pieprzu umieścić na arkuszu wyłożonym folią, przyciąć bok w dół. Piecz, aż skóra poluzuje, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Wyjmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć. Obrać i drobno posiekać.
4
Połączyć olej, czosnek, i cebula w średniej patelni na małym ogniu, aż bardzo miękkie, ale nie rumiane, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj pomidory, ich soki, tymianek, pietruszkę i liść laurowy. Dusić na małym ogniu, aż bardzo miękkie i bardzo mało płynu pozostaje, o 10 protokół, Nie brązowy; dodać paprykę i dusić, aby je zmiękczyć. Doprawić do smaku solą i wyrzucić zioła. Reserve łyżka mieszanki i rozprzestrzeniania pozostałą w dnie 8-calowej patelni.W przypadku warzyw Rozgrzej piekarnik do 275 stopni. Dół centrum patelni, ułóż pasek 8 naprzemiennych plastrów warzyw nad piperade, nakładając się tak, że tylko 1/4 cala każdego plastra jest odsłonięty. Wokół środkowego paska, pokrywają się warzywa w ścisłej spirali, która pozwala plastry kopiec lekko w kierunku środka. Powtarzaj, aż patelnia się napełni; wszystkie warzywa mogą nie być potrzebne.
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Piec, aż warzywa będą miękkie po przetestowaniu za pomocą noża do parowania, około 2 godzin. Odkryć i piec 30 minut więcej. (Lekko przykryć folią, jeśli zacznie brązowieć.) Jeśli w patelni jest nadmiar płynu, umieść na średnim ogniu na piecu, aż do zmniejszenia. (W tym momencie można go schłodzić, przykryć i schłodzić do 2 dni.
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Podawać na zimno lub podgrzać w piekarniku 350 stopni do ogrzania.).Do vinaigrette, połączyć reserved piperade, olej, ocet, zioła, i sól i pieprz do smaku w bowl.To podawać, podgrzać brojlery i umieścić byaldi pod spodem, aż lekko rumiane (około 5 minut na niskim). Pokrój w ćwiartki i bardzo ostrożnie podnieś na talerz za pomocą przesuniętej szpatułki. Obróć szpatułkę o 90 stopni, kierując ją na kształt wachlarza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie