Comfort Food = Chicken Pot Pie

Comfort Food = Chicken Pot Pie
Comfort Food = Chicken Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz połączenie tymianku, czosnku, wina i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciasto crust przez pierwsze ubijanie sól, Herbes de Provence, popękany pieprz i mąka razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Pokroić skracanie warzyw i zimne masło na 1/4 cala kawałki. Tear plastry sera cheddar na kawałki 1/4 cala, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
3
Dodaj oba do miski z mieszaniną mąki. Za pomocą blendera lub widelca wymieszać masło / skracanie / ser na mąkę, aż zacznie wyglądać jak mąka kukurydziana z tłuszczem i serem w nie większych kawałkach niż mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie JagodyJagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Posypać wodą skorupę ciasta i wymieszać, aż ciasto skleja się. Zbierz ciasto do kulki i spłaszczyć na 4 dysku i owinąć folią. Przechowywać w lodówce ciasto podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki

Składniki

1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukierki ratujące życiecukierki ratujące życie227papryka habaneroszparagi pokrojone na kawałki 1szparagi pokrojone na kawałki 1"227papryka habaneropieczarki białe lub brązowepieczarki białe lub brązowe5Spód: okruszki z herbatników grahamtruskawki na stopętruskawki na stopę31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana2małe żebramałe żeberka seleramałe żeberka selera794papryka habanerouda i piersi kurczaka bez kościuda i piersi kurczaka bez kości3Spód: okruszki z herbatników grahamwino białe lub wytrawne sherrywino białe lub wytrawne sherry1porcja startego parmezanuposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Głowamrożone wegetariańskie kruszone mięsomrożone wegetariańskie kruszone mięso170papryka habaneroszalotka pokrojona w cienkie półplasterkiszalotka pokrojona w cienkie półplasterki2warzywo (np. szpinak)pokruszone Herbes de Provencepokruszone Herbes de Provence4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak niskosodowykurczak niskosodowy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebiałe bułki obiadowebiałe bułki obiadowe2Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1( bakłażany)2 saszetki Goya sazon z kolendrą i annatto2 saszetki Goya sazon z kolendrą i annatto591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża posiekana natka pietruszki włoskiejświeża posiekana natka pietruszki włoskiej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsól i świeży popękany pieprz do smakusól i świeży popękany pieprz do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyrozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody1warzywo (np. szpinak)sól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodysól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody1porcja startego parmezanuHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody210papryka habanero1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr1porcja startego parmezanufresh cracked pepper4 łyżka wodyfresh cracked pepper4 łyżka wody4Spód: okruszki z herbatników grahampasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn