Comfort Food = Chicken Pot Pie

Comfort Food = Chicken Pot Pie
Comfort Food = Chicken Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz połączenie tymianku, czosnku, wina i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciasto crust przez pierwsze ubijanie sól, Herbes de Provence, popękany pieprz i mąka razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokroić skracanie warzyw i zimne masło na 1/4 cala kawałki. Tear plastry sera cheddar na kawałki 1/4 cala, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodaj oba do miski z mieszaniną mąki. Za pomocą blendera lub widelca wymieszać masło / skracanie / ser na mąkę, aż zacznie wyglądać jak mąka kukurydziana z tłuszczem i serem w nie większych kawałkach niż mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posypać wodą skorupę ciasta i wymieszać, aż ciasto skleja się. Zbierz ciasto do kulki i spłaszczyć na 4 dysku i owinąć folią. Przechowywać w lodówce ciasto podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Składniki

1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSól $ Świeżo zmielony czarny pieprzSól $ Świeżo zmielony czarny pieprz227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszparagi pokrojone na kawałki 1szparagi pokrojone na kawałki 1"227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki białe lub brązowepieczarki białe lub brązowe52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana2małe żebramałe żeberka seleramałe żeberka selera794opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeuda i piersi kurczaka bez kościuda i piersi kurczaka bez kości32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuwino białe lub wytrawne sherrywino białe lub wytrawne sherry11 łyżka suszonego oreganoposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Głowaposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzajuposiekane krążki papryczki bananowej lub posiekane ostre papryczki dowolnego rodzaju170opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegotowa fasolka szparagowa, dostępna w dziale warzywnym, przekrojona na pół pod kątemgotowa fasolka szparagowa, dostępna w dziale warzywnym, przekrojona na pół pod kątem2Batoniki toffi Heathpokruszone Herbes de Provencepokruszone Herbes de Provence4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak niskosodowykurczak niskosodowy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)3 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny3 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża posiekana natka pietruszki włoskiejświeża posiekana natka pietruszki włoskiej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony10krewetki i żyłkisól i świeży popękany pieprz do smakusól i świeży popękany pieprz do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyrozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody1Batoniki toffi Heathsól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodysól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody11 łyżka suszonego oreganoHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody210opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr11 łyżka suszonego oreganofresh cracked pepper4 łyżka wodyfresh cracked pepper4 łyżka wody42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn