Comfort Food = Chicken Pot Pie

Comfort Food = Chicken Pot Pie
Comfort Food = Chicken Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz połączenie tymianku, czosnku, wina i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciasto crust przez pierwsze ubijanie sól, Herbes de Provence, popękany pieprz i mąka razem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Popękany PieprzPopękany Pieprz
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić skracanie warzyw i zimne masło na 1/4 cala kawałki. Tear plastry sera cheddar na kawałki 1/4 cala, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Dodaj oba do miski z mieszaniną mąki. Za pomocą blendera lub widelca wymieszać masło / skracanie / ser na mąkę, aż zacznie wyglądać jak mąka kukurydziana z tłuszczem i serem w nie większych kawałkach niż mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać wodą skorupę ciasta i wymieszać, aż ciasto skleja się. Zbierz ciasto do kulki i spłaszczyć na 4 dysku i owinąć folią. Przechowywać w lodówce ciasto podczas napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki

Składniki

1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szparagi pokrojone na kawałki 1szparagi pokrojone na kawałki 1"2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki białe lub brązowepieczarki białe lub brązowe53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejŻółta cebula, drobno posiekanaŻółta cebula, drobno posiekana2małe żebramałe żeberka seleramałe żeberka selera7941 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.uda i piersi kurczaka bez kościuda i piersi kurczaka bez kości33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawino białe lub wytrawne sherrywino białe lub wytrawne sherry12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Głowa1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gotowa fasolka szparagowa, dostępna w dziale warzywnym, przekrojona na pół pod kątemgotowa fasolka szparagowa, dostępna w dziale warzywnym, przekrojona na pół pod kątem2Batoniki toffi Heathpokruszone Herbes de Provencepokruszone Herbes de Provence4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekurczak niskosodowykurczak niskosodowy3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1( bakłażany)Świeże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża posiekana natka pietruszki włoskiejświeża posiekana natka pietruszki włoskiej1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożonygroszek mrożony10krewetki i żyłkisól i świeży popękany pieprz do smakusól i świeży popękany pieprz do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyskracanie zimnych warzyw1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyrozdrobniony ser cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody1Batoniki toffi Heathsól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodysól morska1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka Herbes de Provence lub połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody12 łyżeczki czosnku w proszkuHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wodyHerbes de Provence, czyli połączenie tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego popękanego pieprzu4 łyżka wody2101 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr1/2 szklanki Niebielonej mąki1 / 2 łyżeczki soli morskiej1 / 3 szklanki rozdrobnionego sera cheddar1 / 4 szklanki zimnych warzyw skracanie1 / 2 szklanki (115 g lub 1 patyczek) zimnego masła1 łyżka ziół prowansalskich lub kombinacji tymianku, bazylii i rozmarynu1 łyżka świeżego cr12 łyżeczki czosnku w proszkufresh cracked pepper4 łyżka wodyfresh cracked pepper4 łyżka wody43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia28
Magazyn