Columbia ' s Flan
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj flan Columbii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 402 kalorie, 12g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, odparowane mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Columbia Restaurant "1905", Sałatka Columbia Restaurant "1905", oraz Columbia Bar & Grill ' s Grain & Cheeseburgers.
Instrukcje
Gotować cukier na średniej patelni na średnim ogniu 2 minut, delikatnie potrząsając patelni, aż cukier topi się i zamienia światło złoty brąz. Szybko wlać karmelizowany cukier równomiernie do 6 (6-uncji) kubków kremu.
W średniej misce ubić skondensowane mleko i 4 kolejne składniki do wymieszania.
Mieszankę mleczną wlać równomiernie do przygotowanych kubków budyniowych.
Umieść filiżanki w patelni 13 x 9 cali; dodaj gorącą wodę do patelni na Głębokość 1/2 cala. Przykryj wszystkie kubki kremu jednym dużym kawałkiem folii aluminiowej.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. (Nie pozwól, aby woda się zagotowała.)
Wyjmij kubki z patelni do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub do zimna.
Unmold budyń kubki lekko naciskając krawędzie budyniu z łyżką oderwać od boków kubka; odwrócić na talerze do serwowania.
Karmelizowany cukier skropić od spodu kubków na wierzchu każdego kremu.