Colorado Rzeka sera i makaronu

Colorado Rzeka sera i makaronu
Colorado River of Cheese and Macaroni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1468 kalorii, 69g białka, oraz 83g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz asiago, mieloną musztardę, ostry cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Colorado Rzeka sera i makaronu, Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, oraz Colorado Lamb Chop z restauracji Ototo, Denver Colorado.

Instrukcje

1
Przynieś podstawowy sos beszamelowy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
2
Dodać białe wino i wymieszać, aby połączyć. Wymieszać z musztardą, papryką, solą i pieprzem. Stopniowo dodawać sery, rezerwując około 1/4 szklanki każdego sera na wierzch zapiekanki. Pomiędzy każdym dodatkiem sera dokładnie wymieszać sos. Gotować na wolnym ogniu, aż ser będzie dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Wino BiałeWino Białe
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
SerSer
SOSSOS
3
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodać makaron łokcia i gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowyMakaron łokciowy
5
Drenaż.
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W dużym naczyniu żaroodpornym (lub w wielu mniejszych potrawach) dodaj 1/2 cala ciepłego sosu serowego. Wypełnij zapiekankę wysuszonym makaronem łokciowym. Na wierzch nałożyć kolejną warstwę sosu serowego, całkowicie przykryć makaron i posypać reserved serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron łokciowyMakaron łokciowy
Sos SerowySos Serowy
MakaronyMakarony
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
8
Piec makaron, aż góra będzie brązowy, o 20 do 25 protokół. Czas gotowania zależy od wielkości naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W małym rondlu na małym ogniu, dodać cebulę i 1/2 szklanki masła i saute aż bardzo miękkie, ale nie brązowy. W innym rondlu sparzyć mleko. Podsmażoną cebulę wymieszać z mlekiem wraz z solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Zrobić blond zasmażkę, mieszając pozostałe 1/2 szklanki masła i mąki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CebulaCebula
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodać zasmażkę do gotującego się mleka i gotować, aż mieszanina pokryje tylną część łyżki.*
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn