Colombian-style Cottage Pie
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1290 kalorii, 49g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 117 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka pomidorów w puszkach, rosół z kurczaka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Fasola Po Kolumbijsku, Fasola i ryż po kolumbijsku, oraz Kolumbijska Cukinia Rellenos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić yuca w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż całkowicie miękkie, o 20 protokół.
W międzyczasie roztopić 2 łyżki masła na średnim ogniu w dużym holenderskim piekarniku.
Dodać cebulę i pomidory i gotować, mieszając okcionally, aż całkowicie zmięknie, ale nie rumiane, o 6 protokół.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając i rozbijając mięso, aż nie będzie już różowe. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 minutę.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Kontynuuj gotować, aż zmniejszy się do konsystencji gulaszu.
Przełożyć do 3-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego i odstawić.
Kiedy yuca jest gotowane, naciśnij przez ricer do dużej miski.
Pozostałe 4 łyżki masła pokroić w plastry i dodać do yuca wraz z mlekiem. Wymieszać łopatką lub drewnianą łyżką, aż zostaną włączone do zacieru. Jeśli yuca jest zbyt gruba, aby łatwo łyżka, dodaj wodę, aż będzie wystarczająco cienka, aby poradzić sobie z nią. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Łyżka yuca nad mieszaniną wołowiny i umieścić w piekarniku.
Piec na złoty kolor i bąbelki, o 30 protokół.
Ostudzić lekko i podawać.