Collops Mielony
Mielony Collops to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 24g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego, mielony pieprz, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciasto Z Mielonymi Owocami, Curry Z Mielonej Wołowiny, oraz Mielona wołowina Wellington.
Instrukcje
Pokruszyć mieloną wołowinę na patelni na średnim ogniu; dodać cebulę, sól, i pieprz. Gotować i mieszać mieloną wołowinę, aż nie będzie już różowy, 7 do 10 protokół.
Mieszaj owies z mieszaniną wołowiny, aby pokryć kapiele wołowe.
Wlać bulion wołowy na mieszaninę wołowiny; doprowadzić do wrzenia, umieścić osłonę na patelni,i zmniejszyć ogień do niskiej. Gotować na wolnym ogniu, aż owies są gotowane, o 30 protokół.
Wymieszać sos Worcestershire przez mieszaninę wołowiny służyć.