Collard Greens z pomidorami i czosnkiem
Przepis Collard Greens z pomidorami i czosnkiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka cebuli, Collard zieleni, ząbki czosnku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czosnek Duszone Collard Greens, Smażone warzywa Collard z czosnkiem, oraz Collard Greens Gulasz Z Chorizo & Czosnek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej emaliowanej, żeliwnej zapiekance rozgrzej oliwę z oliwek.
Dodać czosnek, cebula i jalapeo i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół. Wymieszać w pomidory, collards, liście laurowe i gałązki tymianku. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż collards są miękkie, o 20 protokół. Wyrzucić jalapeo, liście laurowe i gałązki tymianku. Doprawić solą i pieprzem i podawać.