Przepis Collard Greens z serem Pimiento może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ta przystawka ma 333 kalorie, 18g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pimientos, sól koszerna, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z zieleni, sera pleśniowego i jabłek, Szynka i duszone Collard Greens Grillowana kanapka z serem, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piekarniku lub garnku o dużym dnie na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać kiełbasę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
3
Dodać cebulę, czosnek, i odmierzone sól i pieprz i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie i zaczyna brązowy, o 8 protokół.Zwiększyć ciepło do wysokiej, dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w zieleni garść na raz, dodając więcej, jak więdną, aż wszystkie są w garnku. Przykryć szczelnie pokrywką, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zielenie będą miękkie, ale nie mushy, o 25 protokół.Odsłoń garnek, dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aby połączyć. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sery zostaną stopione i połączone, a mieszanina zostanie podgrzana, około 4 minut. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.