Collard Greens Miniera
Przepis Collard Greens Miniera może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. Na 68 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, oraz Collard Greens.
Instrukcje
Ułóż połówki liści collarda i zwiń w poprzek w kształt cygara.
Pokrój poprzecznie na bardzo cienkie plasterki (nie grubsze niż 3/4 cala) ostrym nożem.
Boczek gotować w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ostry.
Dodaj collards, podrzucając do herbu, i gotować, aż tylko jasnozielony, o 1 minutę. Doprawić solą i podawać od razu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Bully Hill Vineyards Dry Riesling]()
Bully Hill Vineyards Dry Riesling