Collard Green Carbonara
Collard Green Carbonara może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 26g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka świeżo ser parmigiano-reggiano, cebula, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Collard Zielone Pesto, Collard Green Melt, oraz Dip Collard zielony i Karczoch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut lub aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 4 do 5 minut lub aż złoty kolor i przetargu.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj collards; smażyć 5 minut.
W dużej misce ubić jajka, żółtko, 3 składniki i 2 1/2 szklanki sera.
Odcedzić makaron, rezerwując 1/2 szklanki wody makaronu i natychmiast wlać gorący makaron do mieszaniny jaj; wrzucić do herbu. (Ciepło z makaronu częściowo ugotuje jajka.)
Dodać mieszaninę collard; wrzucić do połączenia. Wymieszać w wystarczającej ilości wody do makaronu, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico]()
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.