Coleslaw kolumbijski (Ensalada de Repollo y Zanahoria)

Colesław kolumbijski (Ensalada de Repollo y Zanahoria) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 241 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 103 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, majonez, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Coleslaw kolumbijski (Ensalada de Repollo y Zanahoria), Surówka z ananasa (Ensalada de Repollo con Piña), oraz Ensalada de Repollo (Sałatka z kapusty).
Instrukcje
Umieścić kapustę, marchew i cebulę w maszynce i proces przez około 1 minutę lub aż warzywa są drobno chopped.In w małej misce ubij razem majonez, śmietanę, ocet, cukier, sól, pieprz, kminek w proszku, sok z limonki i skórkę.
Dodać mieszaninę kapusty do mieszaniny majonezu.
Dobrze wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki. Smak i dodać więcej cukru w razie potrzeby.