Colcannon Bake
Piec Colcannon może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soli, kapusta, bulion z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie. Ziemniaki przyprawiamy solą i masujemy 6 łyżkami masła, kwaśną śmietaną, jajkiem i mlekiem.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 2-litrową zapiekankę.
Ciepła 1 łyżeczka masła na patelni na średnim ogniu, i gotować i mieszać kapustę, pory, i cebula, aż kapusta jest miękka i cebula jest przezroczysta, o 10 protokół. Zmiażdżyć 2 kostki bulionowe do mieszanki kapusty i wymieszać, aby wymieszać i rozpuścić kostki. Mieszaj mieszaninę kapusty z mieszaniną ziemniaków, aż dokładnie wymieszasz, i łyżką do przygotowanej zapiekanki.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 minut; top z serem Cheddar, i wrócić do piekarnika, aż ser topi się, około 10 minut.