Colcannon
Colcannon wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 58 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i podnieś pory, kapustę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj kapustę do miękkości; Usuń i posiekaj lub dobrze zmiksuj. Odstawić i ogrzać. Ziemniaki gotujemy do miękkości.
Zdjąć z ognia i odsączyć.
Posiekać pory, zielone części, jak również białe, i gotować je na wolnym ogniu w tyle mleka, aby pokryć, aż będą miękkie.
Ziemniaki dobrze doprawić i rozgnieść. Wymieszać ugotowane pory i mleko. Wymieszać z kapustą lub kapustą i podgrzewać, aż całość będzie bladozielony puch. Zrobić studnię w środku i wlać roztopione masło.