Colcannon

Colcannon
Colcannon wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 58 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i podnieś pory, kapustę, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu gotuj kapustę do miękkości; Usuń i posiekaj lub dobrze zmiksuj. Odstawić i ogrzać. Ziemniaki gotujemy do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia i odsączyć.
3
Posiekać pory, zielone części, jak również białe, i gotować je na wolnym ogniu w tyle mleka, aby pokryć, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Ziemniaki dobrze doprawić i rozgnieść. Wymieszać ugotowane pory i mleko. Wymieszać z kapustą lub kapustą i podgrzewać, aż całość będzie bladozielony puch. Zrobić studnię w środku i wlać roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
JarmużJarmuż
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
5
Dobrze wymieszać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn