Colcannon

Colcannon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Colcannon. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 789 kalorii, 19g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.96 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz ziemniaki, szalotki, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Colcannon, Colcannon, oraz Colcannon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki na parze w skórkach przez 30 minut. Obierz je nożem i widelcem. Posiekaj nożem przed zacieraniem. Rozgnieść dokładnie, aby usunąć wszystkie grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Dodać 1 patyczek masła w kawałkach. Stopniowo dodawać gorące mleko, cały czas mieszając. Doprawić kilkoma zmielonymi szczypcami czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Kapustę gotować w niesolonej wodzie, aż zmieni kolor na ciemniejszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Dodać 2 łyżki masła do zmiękczenia. Przykryć pokrywką na 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
6
Dokładnie odcedzić przed powrotem na patelnię. Pokroić na małe kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Włożyć szynkę do dużego rondla i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Drenaż.
9
Usunąć tłuszcz i pokroić na małe kawałki.
10
Dodaj kapustę, szalotki i szynkę do puree ziemniaczanego, delikatnie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
11
Podawać w pojedynczych talerzach zupy. Zrób wgłębienie na górze, obracając drewnianą łyżką. Do każdego wcięcia włóż 1 łyżkę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
12
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn