Coffee Heath Bar Lody

Coffee Heath Bar Lody
Coffee Heath Bar Ice Cream to deser, który serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 3666 kalorii, 38g białka, oraz 288g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 603 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ten przepis z prostych przepisów wymaga granulek kawy rozpuszczalnej, soli, cukru granulowanego i brązowego cukru. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Heath Bar Ice Cream Pie, Chewy Ginger Snap Dynia-solone karmelowe kanapki z lodami z batonikami Heath, oraz Heath Bar Chocolate & Toffi Coffee Cake Muffins.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz mleko, 1 1/2 szklanki śmietany, cukier, brązowy cukier, kawę rozpuszczalną, espresso w proszku (jeśli używasz), wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
RamięRamię
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Podgrzać bazę, aż zacznie parować, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
żółtka w średniej misce. Gdy podstawa zacznie parować, wlej 1/2 szklanki z patelni i do żółtek, natychmiast ubijaj. Ten krok uspokaja jajka tak, że nie zsiadają się podczas dodawania ich do gorącej mieszanki śmietany mlecznej w następnym kroku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Po całkowitym połączeniu dodać mieszaninę żółtkową z powrotem do reszty podstawy i ogrzewać, aż mieszanina osiągnie 77° lub aż pokryje tył łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
5
Natychmiast wyjąć z ognia i przelać przez drobne sito siatkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Dodaj pozostałą filiżankę zimnej śmietany i pozostaw do ostygnięcia przez kilka godzin, najlepiej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
7
Uderzaj w wrzosowiska (ciągle w swoich owijkach) wielokrotnie tyłem drewnianej łyżki, aż zostaną dokładnie zmiażdżone. (Możesz również umieścić toffi w plastikowej lub papierowej torbie i zrobić to samo.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ToffiToffi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Umieść kawałki Heath bar w pojemniku i zamrozić podczas ubijania lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heath BarHeath Bar
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
9
Wlej bazę do maszyny do lodów i ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
10
Wyjąć lody i wymieszać kawałki batonika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Heath BarHeath Bar
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn