Coffee Heath Bar Lody
Coffee Heath Bar Ice Cream to deser, który serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 3666 kalorii, 38g białka, oraz 288g tłuszczu na porcję. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 603 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Ten przepis z prostych przepisów wymaga granulek kawy rozpuszczalnej, soli, cukru granulowanego i brązowego cukru. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Heath Bar Ice Cream Pie, Chewy Ginger Snap Dynia-solone karmelowe kanapki z lodami z batonikami Heath, oraz Heath Bar Chocolate & Toffi Coffee Cake Muffins.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz mleko, 1 1/2 szklanki śmietany, cukier, brązowy cukier, kawę rozpuszczalną, espresso w proszku (jeśli używasz), wanilię i sól.
Podgrzać bazę, aż zacznie parować, stale ubijając.
żółtka w średniej misce. Gdy podstawa zacznie parować, wlej 1/2 szklanki z patelni i do żółtek, natychmiast ubijaj. Ten krok uspokaja jajka tak, że nie zsiadają się podczas dodawania ich do gorącej mieszanki śmietany mlecznej w następnym kroku.
Po całkowitym połączeniu dodać mieszaninę żółtkową z powrotem do reszty podstawy i ogrzewać, aż mieszanina osiągnie 77° lub aż pokryje tył łyżki.
Natychmiast wyjąć z ognia i przelać przez drobne sito siatkowe.
Dodaj pozostałą filiżankę zimnej śmietany i pozostaw do ostygnięcia przez kilka godzin, najlepiej na noc.
Uderzaj w wrzosowiska (ciągle w swoich owijkach) wielokrotnie tyłem drewnianej łyżki, aż zostaną dokładnie zmiażdżone. (Możesz również umieścić toffi w plastikowej lub papierowej torbie i zrobić to samo.)
Umieść kawałki Heath bar w pojemniku i zamrozić podczas ubijania lodów.
Wlej bazę do maszyny do lodów i ubijaj zgodnie z instrukcjami producenta.
Wyjąć lody i wymieszać kawałki batonika.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Lody można łączyć z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "