Coeurs à la Creme z jeżynami
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Coeurs à la Crème z jeżynami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z cytryny, serek śmietankowy, cukier granulowany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Coeurs a la Creme, Coeurs a la Creme, oraz Pikantne Coeurs a la Creme.
Instrukcje
Ubić razem twarożek, kwaśną śmietanę, cukier cukierniczy, waniliowy, Sok i szczyptę soli mikserem elektrycznym do uzyskania gładkiej konsystencji. Przebić mieszaninę przez drobne sito do miski, aby usunąć drobne grudki.
Formy linii z jednej warstwy zwilżonej gazę i podzielić mieszaninę sera między formy, wygładzając wierzchołki. Złóż zwisającą gazę na wierzchu, lekko naciskając. Przechowywać w lodówce formy w płytkiej patelni lub naczynia (złapać kapie) co najmniej 4 godziny.
Połowę jeżyn rozgnieść granulowanym cukrem. Wymieszać pozostałe całe jagody, cassis i sok, a następnie macerate, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Unmold coeurs i ostrożnie odkleić gazę.
Odstawić do temperatury pokojowej na 20 minut przed podaniem. Polewa łyżką nad coeurs.
* Coeurs można schłodzić w foremkach do 2 dni, przykryć.