Coeur à la Crème

Coeur à la Crème
Coeur à la Creme może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 492 kalorie, 6G białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz crème fraîche, crãme fraã®che, mascarpone i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Herb Coeur A La Creme, Coeur à la Crème, oraz Czekolada coeur à la crème dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jestem rozbawiony, gdy goście komentują, jak lekki jest krem—to czysta przyjemność, ponieważ składniki są niezwykle bogate. Jeśli podajesz to, pomiń kurs sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Celem jest ubijanie białych składników w gładką, jednorodną śmietanę. Przetwórz mascarpone, serek śmietankowy i cukier, a następnie na krótko zmiażdż pozostałe składniki, zeskrobując boki procesora.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
MascarponeMascarpone
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Linij formy mokrym muślinem lub gazą, pozostawiając tyle, aby złożyć na górze, aby były całkowicie zamknięte i umieść je w naczyniu lub tacy. (Muślin można umieścić w pralce i ponownie użyć, ale kurczy się, więc przy pierwszym użyciu wyciąć go bardzo hojnie, aby na to pozwolić.) Usypać nadzienie w foremkach-będzie delikatnie opadać w miarę opróżniania-i odstawić tacę do lodówki na około 8 godzin. Następnie usuń i ostrożnie odwróć formy, obrać muślin i podawać w otoczeniu owoców. Pył z cukrem cukierniczym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
4
SPRAW, ABY WYGLĄDAŁ ŚWIETNIE
5
Jeśli chcesz zrobić trochę sosu owocowego, aby mżeć wokół owoców, przecier 1/4 funta świeżych jagód z 1 łyżką syropu (we Francji można kupić butelki syropu trzcinowego lub zrobić własne, gotując równą wagę wody i cukru przez 5-10 minut). Sprawdzić smak i poprawić z większą ilością syropu lub trochę soku z cytryny. Prezentując deser, umieść coulis wokół podstawy serca, a nie na nim (aby uniknąć wyglądu sali operacyjnej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
6
Ze stołu w Tarnowie Orlando Murrina. Copyright © 2009 by Orlando Murrin and Peter Steggall; photographs copyright © 2009 by Jonathan Buckley. Opublikowane przez Stewart, Tabori & Chang, imprint Harry N. Abrams, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn