Przepis Coconutty winogron może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 5 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę kokosową, sok winogronowy, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Makaroniki Kokosowe, Coconutty Tajska Mrożona Herbata, oraz Beefy Coconutty Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym dzbanku połącz sok winogronowy, wodę seltzer, wodę kokosową i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Z Gumy W Postaci Kropelek Pokrytych Cukrem
Woda Gazowana
Sok Winogronowy
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2
Wlać do 4 szklanek wypełnionych lodem. Do koktajlu dodaj 1 1/2 uncji rumu do każdej szklanki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.