Cocoa Pecan Ring

Cocoa Pecan Ring
Kakao Pecan Ring może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 222 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cukier puder, sól, pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cocoa Pecan Ring, Pierścionek Wiśniowo-Orzechowy, oraz Cynamonowy Pierścionek Z Orzechami Pekan.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj kakao, 1/4 szklanki cukru granulowanego, skrócenie, sól, jajko i 1 szklankę mąki. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszaj pozostałą mąkę, aż będzie gładka. Zeskrobać ciasto z boku miski. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny lub do podwójnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Smar 12-cup karbowany tube ciasto pan ze skróceniem lub sprayu do gotowania. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki cukru granulowanego i pekan. Wymieszać ciasto pokonując o 25 uderzeń. Upuść ciasto, układając łyżeczki do herbaty w mieszankę cukier-orzech, pokrywając każdą kulkę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść na patelni, tworząc 2 warstwy kulek. Przykryć; odstawić w ciepłe miejsce około 40 minut lub do podwójnej wielkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec około 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Ostrożnie wyjąć patelnię. Lekko schłodzić. W małej misce wymieszaj wszystkie składniki glazury łyżką, aż będą gładkie i wystarczająco cienkie, aby mżeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
8
Mżawka glazury na ciasto kawowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
9
Dekoruj migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn