Cobia z nowym Smyrna Clam Chowder jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 80g białka, oraz 110 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mielone nasiona kopru włoskiego, mieloną lawendę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Best Clam Chowder, Zupa Z Małży, oraz Zupa Z Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sól, nasiona kopru włoskiego, lawendę, lek mięsny, biały pieprz i gałkę muszkatołową. Przetrzyj mieszaninę ze wszystkich stron tłuszczu wieprzowego i umieść w plastikowym, stalowym lub szklanym pojemniku. Przykryj folią, a następnie folią i umieść ciężką płytę lub pokrywę na górze, aby wypchnąć wilgoć. Przechowywać w lodówce przez 5 dni, aby wyleczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Bułka Tarta, Kilka Garści
6 Szklanek Lub Cukier
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Woda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Zdjąć folię i folię, spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Pozostawić do wyschnięcia na powietrzu w misce przez 10 dni na stojaku w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzać oliwę w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać czosnek i szalotki i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
3
Dodaj małże, płatki chile, liście laurowe, tymianek, trochę soli i wina. Przykryj i paruj, aż małże się otworzą. Schłodzić gotowane małże w lodówce; zarezerwować płyn do gotowania. Skorupy małże i wyrzucić muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Połącz fumet ryby, reserved płyn do gotowania małży i kolby kukurydzy w rondlu na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby utworzyć bulion chowder. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Biały Jęczmień Perłowy
2
Chochla 4 szklanki bulionu do rondla z fasoli shell, prażone ziarna kukurydzy, ziemniaki, masło i trochę soli, czarny pieprz i płatki chile. Gotować, aż zmniejszy się i bulion lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziarna Kukurydzy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Chochla
3
Wyjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i 1 szklankę łuskanych, ugotowanych Małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1
Cobię posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni, aż będzie gorący, a następnie podgrzać rybę od góry do dołu. Gdy ryba jest gotowana mniej więcej w połowie, dodaj masło, tymianek, liście laurowe i czosnek na patelnię. Gdy masło topi się, smaż rybę dużą łyżką, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Do montażu: pokroić cienki papier lardo ostrym nożem i położyć plastry na podsmażonej, gorącej cobii. Lardo "topi się" nad gorącą rybą. Łyżka zupy z małży na dnie 6 głębokich misek z pojedynczą porcją i na górze z smażoną rybą.