Cobia z nowym Smyrna Clam Chowder jest bezglutenowe i דל פחמימות,zne danie główne. Jedna porcja zawiera 1511 kalorii, 80g białka, oraz 110 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $10.02 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mielone nasiona kopru włoskiego, mieloną lawendę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mięso można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Best Clam Chowder, Zupa Z Małży, oraz Zupa Z Małży dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sól, nasiona kopru włoskiego, lawendę, lek mięsny, biały pieprz i gałkę muszkatołową. Przetrzyj mieszaninę ze wszystkich stron tłuszczu wieprzowego i umieść w plastikowym, stalowym lub szklanym pojemniku. Przykryj folią, a następnie folią i umieść ciężką płytę lub pokrywę na górze, aby wypchnąć wilgoć. Przechowywać w lodówce przez 5 dni, aby wyleczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Bułka Tarta, Kilka Garści
6 Szklanek Lub Cukier
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Zdjąć folię i folię, spłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Pozostawić do wyschnięcia na powietrzu w misce przez 10 dni na stojaku w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
1
Rozgrzać oliwę w rondlu o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać czosnek i szalotki i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj małże, płatki chile, liście laurowe, tymianek, trochę soli i wina. Przykryj i paruj, aż małże się otworzą. Schłodzić gotowane małże w lodówce; zarezerwować płyn do gotowania. Skorupy małże i wyrzucić muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
(zalecany: Sos A1)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1
Połącz fumet ryby, reserved płyn do gotowania małży i kolby kukurydzy w rondlu na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aby utworzyć bulion chowder. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Chochla 4 szklanki bulionu do rondla z fasoli shell, prażone ziarna kukurydzy, ziemniaki, masło i trochę soli, czarny pieprz i płatki chile. Gotować, aż zmniejszy się i bulion lekko zgęstnieje, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ziarna Kukurydzy
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Truskawki Na Stopę
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Chochla
3
Wyjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i 1 szklankę łuskanych, ugotowanych Małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1
Cobię posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni, aż będzie gorący, a następnie podgrzać rybę od góry do dołu. Gdy ryba jest gotowana mniej więcej w połowie, dodaj masło, tymianek, liście laurowe i czosnek na patelnię. Gdy masło topi się, smaż rybę dużą łyżką, aż się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Truskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Do montażu: pokroić cienki papier lardo ostrym nożem i położyć plastry na podsmażonej, gorącej cobii. Lardo "topi się" nad gorącą rybą. Łyżka zupy z małży na dnie 6 głębokich misek z pojedynczą porcją i na górze z smażoną rybą.