Cobbler Blackberry
Przepis jeżyny Cobbler może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ten deser ma 460 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, lodowatą wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wszystko Oprócz ... .. Cobbler Blackberry, Cobbler Blackberry, oraz Wszystko Oprócz ... .. Cobbler Blackberry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce, pulse mąki z 1/2 łyżeczki cukru i soli, aż połączone.
Dodać skracanie warzyw i pulsować 5 lub 6 razy, aż mieszanina przypomina mały groszek.
Dodać zimne masło i pulsować 5 lub 6 razy, aż mieszanina przypomina groch.
Dodaj wodę z lodem i pulsuj 5 lub 6 razy, aż ciasto będzie równomiernie zwilżone.
Ciasto przekładamy na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagniatamy, aż się połączy. Spłaszczyć ciasto na 6-calowy dysk, zawinąć w folię i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 30 protokół.
W dużej misce, wrzucić jeżyny z pozostałych 1 1/4 szklanki cukru, sok z cytryny, gałki muszkatołowej i 1/3 szklanki mąki.
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając delikatnie raz lub dwa razy, aż lekko soczysty, około 15 minut. Złóż roztopione masło.
Przenieś owoce do okrągłego 2-ćwiartkowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 cala, która jest nieco większa niż naczynie do pieczenia. Przykryć ciasto jagodami. Trim zwis do 1/2 cala i złożyć go pod siebie, naciskając ciasto na krawędzi naczynia. Zagniataj ozdobnie krawędź i zrób 3 ukośniki na środku ciasta.
Piec placek przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy nadzienie będzie bulgotać, a ciasto będzie złote. Przykryj krawędzie folią, jeśli skorupa zbyt szybko się brązowieje.
Odstawić na 20 minut przed podaniem.