Co tam! Kocha książki kucharskie-Sicilia in Cucina

Co tam! Kocha książki kucharskie-Sicilia in Cucina
Co tam! Uwielbia książki kucharskie-sycylijski w Cucinie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez SippitySup. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka octu balsamicznego, liści szałwii, ciasta makaronowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Cucina Cucina! Sałatka Posiekana, Ciasteczka Fiori di Sicilia, oraz cucina dina.

Instrukcje

1
Zrobić nadzienie ravioli: drobno posiekać lub zetrzeć ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
SerSer
2
Dodaj go do miski robota kuchennego lub blendera wraz ze szczyptą gałki muszkatołowej i 2 żółtkami. Proces na wysokim poziomie, aż do uzyskania gładkiej jednolitej mieszaniny. Odstawić.Uformuj ravioli: za pomocą okrągłego noża o średnicy od 2 ½ do 3 cali pokrój ciasto na 30 krążków. Pracując pojedynczo w miejscu około ½ łyżki stołowej na środku połowy krążków. Użyj wody, aby zwilżyć krawędź czubkiem palca.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
RavioliRavioli
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i podgrzej piekarnik do 400 stopni F. tymczasem podgrzej balsamiczny, cukier i 2 liście szałwii w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu. Tuż przed rozpoczęciem wrzenia obniżyć ogień do gotować i niech ciecz zmniejszyć, aż syropowata konsystencja zostanie osiągnięty, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
2
Zdjąć z ognia i wymieszać szczyptą popękanego czarnego pieprzu.Gdy piekarnik jest gorący rozprowadzić orzechy na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku około 8 minut; wyjąć z piekarnika i posiekać coursely.To Płyta: gotować na parze lub ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
RavioliRavioli
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TostyTosty
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Umieść 5 ciepłych ravioli na 6 ciepłych talerzach, skrop na łyżce balsamicznej redukcji i posyp każdy posiekanymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
RavioliRavioli
MigdałyMigdały
4
Dekoruj liśćmi szałwii i starzonym pecorino.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
PecorinoPecorino
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn