Co tam! Kocha książki kucharskie-Sicilia in Cucina
Co tam! Uwielbia książki kucharskie-sycylijski w Cucinie może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 30 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez SippitySup. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka octu balsamicznego, liści szałwii, ciasta makaronowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Cucina Cucina! Sałatka Posiekana, Ciasteczka Fiori di Sicilia, oraz cucina dina.
Instrukcje
Zrobić nadzienie ravioli: drobno posiekać lub zetrzeć ser.
Dodaj go do miski robota kuchennego lub blendera wraz ze szczyptą gałki muszkatołowej i 2 żółtkami. Proces na wysokim poziomie, aż do uzyskania gładkiej jednolitej mieszaniny. Odstawić.Uformuj ravioli: za pomocą okrągłego noża o średnicy od 2 ½ do 3 cali pokrój ciasto na 30 krążków. Pracując pojedynczo w miejscu około ½ łyżki stołowej na środku połowy krążków. Użyj wody, aby zwilżyć krawędź czubkiem palca.
Umieść stojak piekarnika w górnej pozycji i podgrzej piekarnik do 400 stopni F. tymczasem podgrzej balsamiczny, cukier i 2 liście szałwii w średnim rondlu ustawionym na średnim ogniu. Tuż przed rozpoczęciem wrzenia obniżyć ogień do gotować i niech ciecz zmniejszyć, aż syropowata konsystencja zostanie osiągnięty, o 8 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać szczyptą popękanego czarnego pieprzu.Gdy piekarnik jest gorący rozprowadzić orzechy na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku około 8 minut; wyjąć z piekarnika i posiekać coursely.To Płyta: gotować na parze lub ravioli.
Umieść 5 ciepłych ravioli na 6 ciepłych talerzach, skrop na łyżce balsamicznej redukcji i posyp każdy posiekanymi migdałami.
Dekoruj liśćmi szałwii i starzonym pecorino.Jak to: jak Ładowanie...