Clay ' s Sherry Wine Cake

Clay ' s Sherry Wine Cake
Clay ' s Sherry Wine Cake wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten deser ma 465 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mix ciasto, olej roślinny, natychmiastowy pudding waniliowy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 22%. Spróbuj Sherry Wine Bread, Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, oraz Sałatka gruszkowa z boczkiem i Sherry-wino Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mieszankę tortową i pudding.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka, sherry, wodę i olej, wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Pokrojone orzechy posypać dnem przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać ciasto na orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
6
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż włożony przedmiot wyjdzie czysty. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut przed odwróceniem na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn