Clay ' s Sherry Wine Cake
Clay ' s Sherry Wine Cake wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 90 centów za porcję. Ten deser ma 465 kalorii, 6G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz mix ciasto, olej roślinny, natychmiastowy pudding waniliowy mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 22%. Spróbuj Sherry Wine Bread, Szalotki pieczone na patelni z polewą po Sherry, oraz Sałatka gruszkowa z boczkiem i Sherry-wino Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W średniej misce wymieszać mieszankę tortową i pudding.
Dodać jajka, sherry, wodę i olej, wymieszać na gładką masę.
Pokrojone orzechy posypać dnem przygotowanej patelni.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż włożony przedmiot wyjdzie czysty. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut przed odwróceniem na stojaku drucianym do całkowitego ostygnięcia.