Classic Trout Amandine
Klasyczna Amandyna z pstrąga może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 997 kalorii, 59G białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz filety z pstrąga, udekoruj: gałązki pietruszki, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Amandyna Pstrągowa, Amandyna Pstrągowa, oraz Amandyna Pstrągowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem mleko, 1 łyżeczka soli, i gorący sos w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia; dodać filety, obracając się do płaszcza. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu.
Roztopić 1/4 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać olej.
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę. Filety pogłębiać w mieszaninie mąki.
Dodaj do patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż złoty.
Wyjąć na półmisek; ogrzać.
Połączyć pozostałe 1 szklanka masła i migdałów w rondlu, i gotować na średnim ogniu, aż lekko rumiane.
Wymieszać sok z cytryny, sos Worcestershire, i pozostałe 1 łyżeczka soli; gotować 2 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki; zalać filety.
Podawać natychmiast nad kuskusem i w razie potrzeby udekorować.
Uwaga: filety i sos przygotować do 45 minut przed podaniem.
Piekarnik rozgrzać do 250; wyłączyć piekarnik.
Filety umieścić w ciepłym piekarniku. Gotować sos na małym ogniu, aż się ogrzeje i mżeć na filetach tuż przed podaniem.