Classic Slow Cooker Corn Chowder

Classic Slow Cooker Corn Chowder
Classic Slow Cooker Corn Chowder jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 307 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól i mielony pieprz, pietruszka, chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, Slow Cooker Corn Chowder, oraz Slow Cooker Corn Chowder dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mleko, kukurydzę w śmietanie, zupę grzybową, posiekane zielone chili, mrożoną kukurydzę, ziemniaki, szynkę, cebulę, masło, ostry sos, natkę pietruszki i chili w proszku w wolnej kuchence. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Przykryć i gotować na wysokiej przez 4 godziny lub na niskiej i przez 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielone Chiles Pokrojone W KostkęZielone Chiles Pokrojone W Kostkę
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
Chili W ProszkuChili W Proszku
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Ostry SosOstry Sos
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CebulaCebula
MlekoMleko
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn