Classic Pot-au-Feu to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 1367 kalorii, 104g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żeberka selera, dno okrągłe, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku połącz cebulę i połowę każdego z pora, selera i marchwi. Ułóż golonki wołowe i piecz na wierzchu warzyw. Natkę pietruszki, tymianek i liście laurowe owinąć w kawałek zwilżonej gazówki i związać w pęczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń Wołowy
Słonina Wieprzowa
Pieczeń Rumowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj wiązkę do garnka wraz z pieprzem i 1 łyżką koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj 2 kości szpiku i wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu skimming, aż pieczeń zad jest bardzo delikatny, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Szpiku
Pieczeń Rumowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Przełóż trzonki i piecz do dużej miski i przykryj. Odcedzić bulion i zwrócić go do garnka. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 10 filiżanek, o 45 protokół; odtłuścić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać pozostałe pory, seler i marchew do bulionu wraz z pasternakiem, rzepa i rutabagas. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
Rzepa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać pozostałe 6 do 8 kości szpiku i ziemniaki. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Szpiku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Odwiązać pieczeń i pokroić w poprzek ziarna na 6 do 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Rumowa
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8
Pokrój mięso z trzonu na 2-calowe kawałki; dodaj mięso do garnka i gotuj na wolnym ogniu, aż się ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem. Kadzi bulion do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Chochla
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać mięso, kości szpik i warzywa i służyć, przechodząc chrzan, musztarda i śmietana na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Szpiku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto