Classic Pot-au-Feu

Classic Pot-au-Feu
Classic Pot-au-Feu to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 1367 kalorii, 104g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz żeberka selera, dno okrągłe, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Klasyczne Brązowe Masło Żółte Ciasto Dla Klasycznego Przyjaciela dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połącz cebulę i połowę każdego z pora, selera i marchwi. Ułóż golonki wołowe i piecz na wierzchu warzyw. Natkę pietruszki, tymianek i liście laurowe owinąć w kawałek zwilżonej gazówki i związać w pęczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Pieczeń RumowaPieczeń Rumowa
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj wiązkę do garnka wraz z pieprzem i 1 łyżką koszernej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj 2 kości szpiku i wodę. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć częściowo i gotować na wolnym ogniu, od czasu do czasu skimming, aż pieczeń zad jest bardzo delikatny, o 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
Pieczeń RumowaPieczeń Rumowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Przełóż trzonki i piecz do dużej miski i przykryj. Odcedzić bulion i zwrócić go do garnka. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 10 filiżanek, o 45 protokół; odtłuścić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Dodać pozostałe pory, seler i marchew do bulionu wraz z pasternakiem, rzepa i rutabagas. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
Dodać pozostałe 6 do 8 kości szpiku i ziemniaki. Przykryć i dusić, aż ziemniaki będą miękkie, 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
7
Odwiązać pieczeń i pokroić w poprzek ziarna na 6 do 8 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń RumowaPieczeń Rumowa
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8
Pokrój mięso z trzonu na 2-calowe kawałki; dodaj mięso do garnka i gotuj na wolnym ogniu, aż się ogrzeje. Doprawić solą i pieprzem. Kadzi bulion do płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Dodać mięso, kości szpik i warzywa i służyć, przechodząc chrzan, musztarda i śmietana na stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości SzpikuKości Szpiku
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn