Classic Lukshen Noodle Kugel

Classic Lukshen Noodle Kugel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj klasycznego Lukshen Noodle Kugel. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest złoty kolor, 10 do 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Połączyć makaron, cebula, jajka, pozostały olej roślinny, sól, i pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
MakaronyMakarony
PieprzPieprz
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn