Classic Lukshen Noodle Kugel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu żydowskich przepisów, więc spróbuj klasycznego Lukshen Noodle Kugel. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 9 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej roślinny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron Kugel, Makaron Kugel, oraz Makaron Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Podgrzać 1 łyżkę oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i kontynuować gotowanie i mieszanie, aż cebula jest złoty kolor, 10 do 15 minut więcej.
Połączyć makaron, cebula, jajka, pozostały olej roślinny, sól, i pieprz w dużej misce.
Wlać mieszaninę do 8-calowej kwadratowej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie jędrny, około 35 minut.