Classic Deviled Eggs

Classic Deviled Eggs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Klasyczne Deviled jajka spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jeśli masz sól, jajka, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 146 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu i przykryć wystarczającą ilością wody, że jest 1 1/2 cala wody nad jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Podgrzewaj wysoko, aż woda zacznie wrzeć, następnie przykryj, obróć ogień na niski i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem na 14 minut, a następnie spłukać w zimnej wodzie nieprzerwanie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Skorupki jaj rozłupać i ostrożnie obrać pod chłodną bieżącą wodą. Delikatnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Jajka pokroić na pół wzdłuż, usuwając żółtka do średniej miski, a białka układając na półmisku. Żółtka rozgnieść widelcem na drobną kruszonkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać majonez, ocet, musztardę, sól i pieprz, i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Równomiernie rozprowadzić czubate łyżeczki mieszanki żółtkowej na białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
8
Posypać papryką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn