Classic Deviled Eggs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Klasyczne Deviled jajka spróbować. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jeśli masz sól, jajka, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 146 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Classic Deviled Eggs, Classic Deviled Eggs, oraz Classic Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu i przykryć wystarczającą ilością wody, że jest 1 1/2 cala wody nad jajkami.
Podgrzewaj wysoko, aż woda zacznie wrzeć, następnie przykryj, obróć ogień na niski i gotuj przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i pozostawić pod przykryciem na 14 minut, a następnie spłukać w zimnej wodzie nieprzerwanie przez 1 minutę.
Skorupki jaj rozłupać i ostrożnie obrać pod chłodną bieżącą wodą. Delikatnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Jajka pokroić na pół wzdłuż, usuwając żółtka do średniej miski, a białka układając na półmisku. Żółtka rozgnieść widelcem na drobną kruszonkę.
Dodać majonez, ocet, musztardę, sól i pieprz, i dobrze wymieszać.
Równomiernie rozprowadzić czubate łyżeczki mieszanki żółtkowej na białka.
Posypać papryką i podawać.